• Imprimeix

La iNNOtECA recull noves pràctiques d'innovació

 

La iNNOtECA, la finestra oberta a la innovació, publica noves pràctiques innovadores en el funcionament de l'Administració de la Generalitat

 
La iNNOtECA, espai de referència que promou, detecta i difon les pràctiques innovadores en el funcionament de l’Administració de la Generalitat, difon 14 nous projectes innovadors.
 
Amb aquesta actuació, la iNNOtECA recull 86 actuacions d'innovació, corresponents als projectes referents en innovació que es desenvolupen en els departaments de la Generalitat i que, en alguns casos, han estat objecte de premi o reconeixement.
 
La iNNOtECA s’emmarca en les actuacions que promou InnoGent dins l’eix 6,  Innovació i talent, del Pla de reforma de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic.
 
La realització d’aquestes actuacions permet identificar una xarxa d’innovadors i d’experts en innovació a la nostra Administració, i reconèixer el treball dels empleats públics que impulsen les millors pràctiques d’innovació dels departaments que, pel valor afegit que aporten en el seu funcionament, esdevenen cabdals a l'hora de definir com rep la ciutadania els serveis que la Generalitat li presta. 
 
 
 
Data d'actualització:  05.02.2016