• Imprimeix

La Generalitat posa en marxa una campanya per donar a conèixer els recursos i ajuts a l’abast de la ciutadania per garantir el dret a l’habitatge i evitar desnonaments

20/06/2016 14:06

La Generalitat ha posat en marxa una campanya informativa als mitjans de comunicació per donar a conèixer els recursos i ajuts que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya posa a la disposició de les famílies que tenen problemes per fer front al pagament del lloguer o les quotes hipotecàries del seu habitatge habitual.

El vídeo informa sobre el servei Ofideute, que fa mediació entre famílies i bancs per arribar a solucions pactades que evitin el desnonament. També explica que els ajuts per al pagament del lloguer s’han ampliat en els darrers anys per a les famílies que tenen problemes per pagar el seu habitatge. I dóna informació sobre els ajuts urgents, com a solució d’emergència per a situacions inesperades, i sobre els habitatges públics en lloguer social gestionats per la Generalitat.

La campanya també explica on adreçar-se per accedir a aquests recursos: les delegacions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i a les Oficines d’Habitatge dels municipis.