• Imprimeix

Davant de la mort... tothom és igual?

Cristianisme i Justícia organitzarà el 24 de febrer una jornada sobre la mort i el dol protagonitzada per especialistes de diverses confessions.

01/02/2018 12:02
Alícia Guidonet

Diferents maneres d’afrontar el comiat de la vida

La mort és un destí compartit on s’arriba per camins diferents. Els significats que ofereixen les diferents religions a l’hora d’afrontar aquesta realitat seran l’eix vertebrador d’un matí temàtic al voltant del dol i la mort.

La jornada se celebrarà el 24 de febrer a la seu de Cristianisme i Justícia, i comptarà en la inauguració amb la presència del director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell a les 10 del matí. Seguidament hi haurà un espai de meditació a càrrec de Jordi Delclòs, doctor en filosofia i director de l’Escola de Música i Musicoteràpia Turca i Sufí i la ponència “Aspectes filosòfics del morir” a càrrec de Joan Ordi, doctor en filosofia i llicenciat en teologia.

Després d’una pausa per esmorzar, es seguirà amb una taula rodona al voltant de l’acompanyament de la mort, la construcció i gestió d’espais interreligiosos per a acompanyar la malaltia i la mort i, finalment, hi haurà el testimoni de representants de l’hinduisme i l’islam. La cloenda anirà a càrrec d’Alícia Guidonet, responsable del projecte Espai Interreligiós de la Fundació Migra Stadium.

Morir en mans de Déu

Cristianisme i Justícia promou aquesta activitat en el marc del seminari Morir en mans de Déu. La mort en les diferents creences i tradicions religioses, que durant el febrer oferirà les sessions sobre budisme, hinduisme i cristianisme.

La jornada se celebrarà el 24 de febrer a la seu de Cristianisme i Justícia