• Imprimeix

La revista Dialogal es renova

Dialogal actualitza el disseny i els continguts per mantenir-se com a revista de referència en el debat interreligiós i alhora obrir-se a nous lectors interessats en l’espiritualitat i la recerca de sentit.

05/10/2016 12:10
Revista Dialogal

La revista Dialogal enceta una nova etapa que renova completament el disseny, actualitza els continguts i s’estrena a les xarxes socials. La nova directora, Clara Fons Duocastella, i la nova empresa editora, Editorial Mediterrània, han apostat per un canvi en profunditat que comprèn un disseny més clar i visual, una major obertura a temes d’actualitat, nous col·laboradors i una major interacció a través de les xarxes socials.

El primer número de la nova etapa es començarà a distribuir als subscriptors i a algunes llibreries especialitzades (com Claret i Documenta) a partir de la primera setmana d’octubre, coincidint amb la posada en marxa del portal dialogal.org. La potenciació de la revista també compta amb la presència activa a través de facebook, twitter i instagram.

Dialogal és una revista trimestral que s’edita des del 2002, per iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, que posa en valor la diversitat de creences religioses i espirituals. Un espai de reflexió per a tota persona en recerca de sentit. Un lloc de creixement, de novetat, de transformació, que vol crear pensament, generar debat i posar paraula a allò que s’està vivint actualment, dins i fora del marc religiós.

Més informació a dialogal.org