• Imprimeix

El Pla de formació per als treballadors de l’Administració local dobla enguany la seva oferta i arriba als 65 cursos

L’EAPC coordina per segon any consecutiu el Pla de formació per als treballadors de l’Administració local. El Pla de formació per als treballadors de l’Administració local coordinat per l'EAPC preveu 65 cursos aquest 2017, el doble que l’edició anterior. Aquesta programació conjunta és fruit de l’acord entre les entitats municipalistes ACM i FMC i les organitzacions sindicals CCOO i UGT

13/02/2017 19:02
170213_EAPC_Cursos

L’Escola de l’Administració Pública de Catalunya (EAPC), entitat adscrita al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, coordinarà per segon any consecutiu el Pla de formació per als treballadors de l’Administració local, finançat amb fons de formació per a l’ocupació de les administracions públiques.

L’edició d’enguany del pla preveu 65 cursos, prop del doble que l’any anterior dels quals 10 són de nou disseny. En total es duran a terme 1.378 hores lectives. Es dóna prioritat a la formació a distància o descentralitzada, així com a les necessitats d’actualització legislativa com són la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú i la Llei 19/2014, de transparència.

Aquest Pla es finança amb una part dels fons AFEDAP (Acord de formació per a l’ocupació de les administracions públiques). La gestió d’aquests fons correspon a la Comissió Paritària de Formació Local de Catalunya, presidida pel director de l’EAPC i formada per dotze membres en representació de l’Administració de la Generalitat, les entitats municipalistes (Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT).

L’AFEDAP pretén finançar conjuntament plans de formació promoguts per les entitats locals amb la finalitat d’impulsar formació que respongui a les necessitats del personal de les administracions locals i que estigui orientada a la millora contínua de les seves competències per contribuir, així, a prestar un millor servei a la ciutadania.

En aquest vincle es pot consultar tota la programació i gestionar les inscripcions. 

Més informació