• Tahir: “El dejuni del ramadà et sensibilitza amb els qui pateixen fam”

  Tahir: “El dejuni del ramadà et sensibilitza amb els qui pateixen fam”

  Touqeer Tahir Chaudhry, nascut el 1990, és graduat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de màrqueting i vendes a Sitecno. President de la Joventut Multicultural Musulmana.

 • Von Schnurbein: “Europa es mantindrà com una societat oberta i inclusiva?”

  Von Schnurbein: “Europa es mantindrà com una societat oberta i inclusiva?”

  Katharina von Schnurbein, coordinadora del diàleg amb esglésies, religions, organitzacions filosòfiques i no confessionals i coordinadora de la lluita contra l’antisemitisme, de la Comissió Europea.

 • Castel-Branco: “Una editorial pot ser una bona aliada en la recerca de sentit”

  Castel-Branco: “Una editorial pot ser una bona aliada en la recerca de sentit”

  (Lisboa, 1977) Doctora en arquitectura. Va guanyar el Premi Joan Maragall el 2003 amb l’obra "Camins efímers cap a l’etern. Interseccions entre litúrgia i art". Té estudis de música, ha exposat dibuix i pintura i actualment realitza treballs de disseny gràfic i maquetació de llibres.

 • Pérennès: “A més de la violència, també hem d’afrontar desafiaments culturals i intel·lectuals”

  Pérennès: “A més de la violència, també hem d’afrontar desafiaments culturals i intel·lectuals”

  Jean Jacques Pérennès (Bretanya francesa, 1949) és director de l’Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem des de l’octubre de 2015. Ha realitzat estudis en filosofia, teologia i economia del desenvolupament. En ser destinat a Algèria, va descobrir la importància del diàleg amb l’islam, que es va convertir en un compromís de vida. Ha viatjat arreu del món amb la missió d’impulsar noves fundacions dominiques, entre les quals cal destacar-ne les d’Istanbul i el Caire, on durant 15 anys, des del 2001, ha estat secretari general i, posteriorment, director de l’Institut Dominic d’Estudis Orientals del Caire (IDEO). El seu coneixement de primera mà del Magrib i el Pròxim Orient l’han convertit en un referent en diàleg islamocristià.

 • Almuni: “L’Església en minoria no ens ha de fer sentir tristesa ni angoixa: és una oportunitat”

  Almuni: “L’Església en minoria no ens ha de fer sentir tristesa ni angoixa: és una oportunitat”

  Anna Almuni (Barcelona, 1948) és membre de la Institució Teresiana, coordinadora del Centre Passatge i delegada d’Apostolat Seglar de l’Arquebisbat de Barcelona. Ha estat professora de matemàtiques en un institut públic, ha realitzat els estudis superiors de música i el batxillerat en teologia.