• Imprimeix

Guies per al respecte a la diversitat de creences

 

Col·lecció Guies sobre la Diversitat Religiosa

 • Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres educatius de Catalunya

  Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres educatius de Catalunya

  Aquesta publicació exposa la normativa que cal seguir i criteris per a la seva aplicació. Aborda les festes religioses en els centres, el vestuari i l’ús de símbols, l’alimentació als menjadors escolars, les matèries del currículum escolar i el dol en el context educatiu.

 • Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris de Catalunya

  Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris de Catalunya

  La versió actualitzada de la guia ofereix pautes de gestió i d’actuació que ajuden a garantir l’exercici dels drets de llibertat religiosa en l’àmbit sanitari. Aquesta publicació està dirigida a totes les persones que treballen en l’àmbit sanitari per tal d’oferir una atenció integral des del coneixement i el respecte a les creences de les persones que hi són ateses.

 • Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres penitenciaris de Catalunya

  Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres penitenciaris de Catalunya

  La Direcció General de Serveis Penitenciaris i la Direcció General d’Afers Religiosos han elaborat una edició revisada i ampliada de la Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres penitenciaris de Catalunya. Aquesta publicació dirigida al personal dels centres penitenciaris recull algunes bones pràctiques, així com nous apartats dedicats a com es poden tramitar les demandes d’assistència religiosa dels interns o al calendari de les festivitats de les diferents tradicions religioses.

 • Guia per al respecte a la diversitat de creences a la via pública

  Guia per al respecte a la diversitat de creences a la via pública

  Aquesta guia sobre la diversitat de creences a la via pública aborda les demandes de les entitats religioses per dur a terme activitats en la via pública i en equipaments públics.

Altres guies