• Imprimeix

Festes religioses

Pàgines publicades a la revista Descobrir Catalunya, amb el suport de la Direcció general d'Afers Religiosos, sobre algunes festes de les principals tradicions religioses implantades a Catalunya.

Aquests articles de la revista Descobrir Catalunya expliquen grans festes de deu confessions establertes a Catalunya. Cada pàgina exposa l’origen, el sentit i la forma actual de celebració, la qual cosa ajuda a comprendre una mica més el significat i la vivència de la tradició religiosa. A més, cada reportatge s’acompanya d’alguna recomanació per seguir la festa en directe, tot facilitant el contacte amb les comunitats que organitzen la festivitat a Catalunya. La revista també actualitza el Calendari de festes religioses amb propostes de centres de culte per visitar. 

Aquests articles són el resultat de l’acord que l’empresa Sàpiens SCCL i la Direcció General d’Afers Religiosos van signar els anys 2015 i 2016 per tal de donar a conèixer la diversitat religiosa del nostre país. Un acord que posteriorment s’ha prorrogat i ampliat durant dues anualitats més. Amb aquesta iniciativa, la Direcció General d’Afers Religiosos prossegueix amb la seva tasca d’acostar el coneixement de la diversitat religiosa a tots els sectors socials.