• Imprimeix

Cuina de les religions

Pàgines publicades a la revista Cuina, amb el suport de la Direcció general d'Afers Religiosos, sobre receptes relacionades diverses tradicions religioses implantades a Catalunya.

Aquests articles de la revista Cuina relacionen festes i fets d’alguna religió amb algun plat.  Pràcticament totes les tradicions religioses han desenvolupat menges típiques que cal preparar en determinades diades. La gastronomia esdevé d’aquesta manera un reflex dels preceptes alimentaris que observa cada tradició i una forma de seguir el calendari, amb plats que se solen preparar durant determinats períodes o festes concretes segons els respectius calendaris religiosos.

Aquests articles són el resultat de l’acord que l’empresa Sàpiens SCCL i la Direcció General d’Afers Religiosos van signar l’any 2015 per tal de donar a conèixer la diversitat religiosa del nostre país. Un acord que posteriorment s’ha prorrogat i ampliat durant dues anualitats més. Amb aquesta iniciativa, la Direcció General d’Afers Religiosos prossegueix amb la seva tasca d’acostar el coneixement de la diversitat religiosa a tots els sectors socials. 

 

Data d'actualització:  31.01.2018