Consellera

Meritxell Borràs i Solé

Nascuda a l’Hospitalet de Llobregat l’any 1964. És llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i màster en Gestió empresarial per la mateixa Universitat. Va treballar als laboratoris Menarini durant set anys i als laboratoris Almirall durant dos anys.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Va ser presidenta i fundadora de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) el 1981 a l’Hospitalet de Llobregat i membre i responsable de comunicació i formació del Comitè Executiu Nacional de la JNC. Regidora de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat des del 1995 i portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a l’Hospitalet des del 1998. Ha estat cap de llista a les eleccions municipals a l’Hospitalet els anys 1999, 2003, 2007 i 2011. Va ser diputada a la Diputació Provincial de Barcelona el 1995. És membre del Consell Nacional de CDC. Com a presidenta de la Comissió Nacional de Política Sectorial, és membre del Comitè de Direcció de CDC, del Secretariat Permanent i del Comitè Executiu Nacional.

Diputada al Parlament de Catalunya. En anteriors legislatures ha estat membre de la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost, de la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, de la Comissió de Medi Ambient i Habitatge, de la Comissió de Benestar i Immigració, de la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme i de la Comissió de Salut. Diputada de la V, la VI, la VII, la VIII, la IX i la X legislatures.

Data d'actualització:  25.06.2015