• Imprimeix

Mestratge en gestió i dret local

Administració pública 10158 - Mestratge en gestió i dret local Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge governacio

El Mestratge en gestió i dret local pretèn formar tècnics superiors i mitjans que ocupen llocs de treball a l'Administració local, així com titulats superiors i mitjans que volen accedir a la funció pública i fomentar que aquests professionals participin en els processos selectius per ingressar a les diferents administracions locals catalanes.

Llegiu-ne més

Inscripció al Postgrau en dret urbanístic del Mestratge en gestió i dret local - 7a edició (2016-2019), a Barcelona, del 15 de setembre al 30 d'octubre de 2016.

  • Mestratge: llicenciats i graduats en dret, ciències econòmiques i empresarials, ciències polítiques i sociologia i en altres titulacions superiors que permetin l'accés al subgrup A1.
  • Diplomatures de postgrau: diplomats en gestió i administració d'empreses, en gestió i administració pública o en relacions laborals i en altres titulacions de grau mitjà que permetin l'accés al subgrup A2.
Què necessiteu fer?

Data actualització 20.01.2017