• Imprimeix

Recompte de personal de les administracions catalanes

Administració pública 11251 - Recompte de personal de les administracions catalanes Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge governacio

La Secretaria d’Administració i Funció Pública realitza, anualment, la campanya de recollida i actualització  de les dades de personal al servei de les administracions públiques catalanes.
Pel que fa a les dades de personal dels ens locals i els seus organismes dependents, la campanya es duu a terme en col·laboració amb la Direcció General d’Administració Local, a través de la plataforma EACAT. A través de la plataforma EACAT, els ens locals i els seus organismes dependents hauran d’informar sobre el nombre d’efectius a 1 de gener de 2015.


En paral·lel, també es realitza la recollida de dades de personal del sector públic de la Generalitat, universitats i ens parlamentaris.
Les dades del recompte de personal de les administracions catalanes són estadística oficial d'interès de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 6779, de 30.12.2014), i són dades obertes, que poden consultar-se al Banc de dades d'ocupació pública.

Llegiu-ne més

Enquesta de recompte de personal de l’Administració local 2015: del 19.01.2015 al 06.02.2015.

  • Ens locals i els seus organismes dependents (ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, consells comarcals, diputacions, entitats metropolitanes i d'altres).
  • Entitats del sector públic de la Generalitat.
  • Universitats.
  • Ens parlamentaris.
Què necessiteu fer?

Data actualització 17.10.2017